Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Tang, Erasmus N."'
Autor:
Mapiemfu-Lamare, Delphine, Douksouna, Youmma, Ambang, Zachée, Ngome, Francis, Tang, Erasmus N., Ndindeng, Sali A., Ngoh, Dooh Jules, Suh, Christopher, Akem, Mickael, Woin, Noe
Publikováno v:
Julius-Kühn-Archiv, Vol 463, Iss 2, Pp 1074-1082 (2018)
Loss in quality and quantities of rice during storage is an important issue to focus on. Moulds contaminating rice were investigated and their injuries on rice during storage were evaluated. Local and imported rice samples sold in markets and mills w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04631b4ef202441891ed203c661512f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tang, Erasmus N.1, Ndindeng, Sali A.2 S.Ndindeng@cgiar.org, Bigoga, Jude1, Traore, Karim3, Silue, Drissa2, Futakuchi, Koichi2
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2019, Vol. 7 Issue 4, p1274-1287. 14p.
Autor:
Zohoun, Elvire V.1 (AUTHOR), Tang, Erasmus N.2 (AUTHOR), Soumanou, Mohamed M.1 (AUTHOR), Manful, John3 (AUTHOR), Akissoe, Noel H.4 (AUTHOR), Bigoga, Jude2 (AUTHOR), Futakuchi, Koichi3 (AUTHOR), Ndindeng, Sali A.3 (AUTHOR) S.Ndindeng@cgiar.org
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2018, Vol. 6 Issue 3, p638-652. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.