Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tang, Chunya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tang, Chunya1 (AUTHOR) ct19g@fsu.edu, Jiang, Xingyi1 (AUTHOR) xj15@fsu.edu, Liu, Changqi2 (AUTHOR) changqi.liu@sdsu.edu, Washburn, Brian K.3 (AUTHOR) washburn@bio.fsu.edu, Sathe, Shridhar K.1 (AUTHOR), Rao, Qinchun1 (AUTHOR) qrao@fsu.edu
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2024, Vol. 442, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanjay Mavinkere Rangappa, Jyotishkumar Parameswaranpillai, Senthil Muthu Kumar Thiagamani, Senthilkumar Krishnasamy, Suchart Siengchin
Food Packaging: Advanced Materials, Technologies, and Innovations is a one-stop reference for packaging materials researchers working across various industries. With chapters written by leading international researchers from industry, academia, gover