Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Tandoh, Marina Aferiba"'
Autor:
Amoah, Isaac, Cobbinah, Jesse Charles, Yeboah, Jacqueline Afua, Essiam, Fiifi Amoako, Lim, Jia Jiet, Tandoh, Marina Aferiba, Rush, Elaine
Publikováno v:
In Future Foods December 2023 8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tandoh, Marina Aferiba, Mills-Robertson, Felix Charles, Wilson, Michael David, Anderson, Alex Kojo
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 3, pp. 443-462.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-01-2019-0035
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 41 No. 1 (2023); 101-112
Food labels are important tools for promoting healthy eating, preventing food borne diseases and food allergies. Examining consumers’ experiences with food labels helps to measure their impact in fulfilling these purposes. A survey was conducted am
Autor:
Tandoh, Marina Aferiba1 (AUTHOR), Appiah, Abigail Owusuaa1 (AUTHOR), Edusei, Anthony Kwaku2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Metabolism. 1/9/2021, p1-5. 5p.
Autor:
Appiah, Abigail Owusuaa, Tandoh, Marina Aferiba, Puotege, Pepertual Suglo, Edusei, Anthony Kwaku
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 10/20/2023, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 40 No. 1 (2022): Vol. 40 No. 1 (2022); 38-50
This study explored the relationship between dietary patterns, nutritional status and cognitive performance of final year undergraduate students in the Food Science and Technology department of KNUST. A cross sectional study was conducted among the f
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; 2015, Vol. 45 Issue 3, p479-492, 14p