Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Tanashkina T.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 74-80 (2017)
Various plant raw materials are used to produce low-alcohol beverages. A goal of the article is to show the possibility of obtaining gluten-free low-alcohol beverages fermented from light and scalding buckwheat malt and to evaluate their quality. Lig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13932bc3d7134be084a477b0a1065810
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 37, Iss 2, Pp 34-41 (2015)
Buckwheat is a promising raw material for malting. Different authors have shown that it can be used for production of gluten-freebottom and top fermentation beer, non-alcoholic beer, kvass, poly-malt extracts, bread improver and others. However, all
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c5dfa715fb04ac1afa8d71c6f1fde99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.