Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"Tanaka, Naotaka"'
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering October 2020 130(4):335-340
Autor:
Fukunaga, Takamasa, Tanaka, Naotaka, Furumoto, Toshio, Nakakita, Shinichi, Ohashi, Takao, Higuchi, Yujiro, Maekawa, Hiromi, Takegawa, Kaoru
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering August 2020 130(2):128-136
Autor:
Sato, Keita, Kosaka, Yusuke, Cho, Shinichi, Terao, Toru, Okada, Ryo, Ifuji, Takashi, Tanaka, Naotaka, Morita, Hayato
Publikováno v:
香川大学教育研究. 20:33-49
application/pdf
Autor:
Fujiwara, Shoko, Kawazoe, Tomoki, Ohnishi, Kouhei, Kitagawa, Takao, Popa, Crina, Valls, Marc, Genin, Stéphane **, Nakamura, Kazuyuki, Kuramitsu, Yasuhiro, Tanaka, Naotaka, Tabuchi, Mitsuaki
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 25 March 2016 291(13):6813-6830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yatagai, Toyohiko, Aizu, Yoshihisa, Matoba, Osamu, Awatsuji, Yasuhiro, Luo, Yuan, Miyamura, Kyoga, Komaki, Kento, Morimoto, Yusuke, Tanaka, Naotaka, Ishimaru, Ichiro
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; September 2023, Vol. 12608 Issue: 1 p126080H-126080H-2, 1134723p
Autor:
Matsuzawa, Tomohiko, Fujita, Yasuko, Tanaka, Naotaka, Tohda, Hideki, Itadani, Akiko, Takegawa, Kaoru
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2011 111(2):158-166
Autor:
Adachi, Haruto, Kitazaki, Tomoya, Adachi, Satoru, Morimoto, Yusuke, Yamada, Yusuke, Wada, Kenji, Tanaka, Naotaka, Ishimaru, Ichiro
Publikováno v:
香川大学インターナショナルオフィスジャーナル. 14:130-131
application/pdf
Fermented foods that we eat contain a vast variety of ingredients, which are produced through complex fermentation processes. Among them, the production of sake uses an advanced fermentation method that is unparalleled in the wor
Fermented foods that we eat contain a vast variety of ingredients, which are produced through complex fermentation processes. Among them, the production of sake uses an advanced fermentation method that is unparalleled in the wor
Autor:
Abe, Hiroko, Fujita, Yasuko, Takaoka, Yuki, Kurita, Eri, Yano, Shuntaro, Tanaka, Naotaka, Nakayama, Ken-ichi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2009 108(3):199-204