Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Tan Xiqian"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 270-289 (2023)
Being nutritious, aquatic products are loved by consumers. However, aquatic products are prone to bacterial spoilage, posing safety risks to consumers. The current research proves that bacterial spoilage capacity and virulence are often regulated by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3535b64a7914e888008bbc1eb673d6e
Autor:
Tan, Xiqian, Sun, Anqi, Cui, Fangchao, Li, Qiuying, Wang, Dangfeng, Li, Xuepeng, Li, Jianrong
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Autor:
Li, Lanling, Wang, Dangfeng, Ren, Likun, Wang, Tian, Tan, Xiqian, Cui, Fangchao, Li, Tingting, Li, Jianrong
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 258 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cui, Fangchao, Xi, Liqing, Wang, Dangfeng, Ren, Likun, Tan, Xiqian, Li, Xuepeng, Li, Jianrong, Li, Tingting
Publikováno v:
In Coordination Chemistry Reviews 15 December 2023 497
Autor:
Tan, Xiqian1 (AUTHOR) tanxiqian@163.com, Cheng, Xiaoxiao1 (AUTHOR) chengxx0802@163.com, Ma, Bingyu1 (AUTHOR) mby9095@163.com, Cui, Fangchao1 (AUTHOR) cfc1031@163.com, Wang, Dangfeng1 (AUTHOR) 15941611651@163.com, Shen, Ronghu2 (AUTHOR), Li, Xuepeng1 (AUTHOR) lixuepeng@bhu.edu.cn, Li, Jianrong1 (AUTHOR) lixuepeng@bhu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Jan2024, Vol. 29 Issue 2, p500. 14p.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 February 2023 302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Screening of xanthine oxidase inhibitory peptides by ligand fishing and molecular docking technology
Autor:
Cui, Fangchao, Xi, Liqing, Zhao, Guiqin, Wang, Dangfeng, Tan, Xiqian, Li, Jianrong, Li, Tingting
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 November 2022 300