Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Tan, Yong Xing"'
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2020 102:155-168
Publikováno v:
In Heliyon June 2020 6(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mok, Wai Kit1 (AUTHOR), Tan, Yong Xing2,3 (AUTHOR), Chen, Wei Ning1 (AUTHOR) wnchen@ntu.edu.sg
Publikováno v:
Food Biotechnology. 2021, Vol. 35 Issue 2, p136-157. 22p.
Autor:
Mok, Wai Kit1 (AUTHOR), Tan, Yong Xing2,3 (AUTHOR), Lyu, Xiao Mei1 (AUTHOR), Chen, Wei Ning1 (AUTHOR) WNCHEN@NTU.EDU.SG
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3119-3127. 9p.
Autor:
Wang, Yong-Wang, Dong, Hong-Zhi, Tan, Yong-Xing, Bao, Xu, Su, Ying-Man, Li, Xin, Jiang, Fang, Liang, Jing, Huang, Zhen-Cai, Ren, Yan-Ling, Xu, Yu-Li, Su, Qiang
Publikováno v:
Cell Death Discovery; 4/8/2022, Vol. 8 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Biotechnology; 2021, Vol. 193 Issue 2, p349-362, 14p