Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Tan, Haitong"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 4 of 4 pro vyhledávání: '"Tan, Haitong"'
1
Akademický článek
Protein oxidation affected the encapsulation properties of rice bran protein fibril-high internal phase pickering emulsions: Enhanced stability and bioaccessibility of β-carotene
Autor: Zhao, Mengmeng, Wu, Xiaojuan, Tan, Haitong, Wu, Wei
Publikováno v: In Food Research International September 2024 192
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Effect of ultrasonic pretreatment on the emulsion rheological properties and interface protein structure of epigallocatechin-3-gallate and rice bran protein complex
Autor: Li, Helin, Liu, Yu, Tan, Haitong, Wu, Xiaojuan, Wu, Wei
Publikováno v: In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 3
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Formation of self-assembled fibril aggregates of trypsin-controllably hydrolyzed soy protein and its regulation on stability of high internal phase Pickering emulsions
Autor: Tan, Haitong, Wu, Xiaojuan, Zhao, Mengmeng, Li, Helin, Wu, Wei
Publikováno v: In Food Chemistry 1 January 2025 462
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Effect of ultrasonic pretreatment on the emulsion rheological properties and interface protein structure of epigallocatechin-3-gallate and rice bran protein complex.
Autor: Li H; Faculty of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha, Hunan 410004, China., Liu Y; Faculty of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha, Hunan 410004, China., Tan H; Faculty of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha, Hunan 410004, China., Wu X; Faculty of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha, Hunan 410004, China., Wu W; Faculty of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha, Hunan 410004, China. Electronic address: foodwuwei@126.com.
Publikováno v: Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 23; Vol. 463 (Pt 3), pp. 141406. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 23.
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 11 Akademické články
  • 3 high internal phase pickering emulsions
  • 2 digestion properties
  • 2 emulsion stability
  • 2 emulsions
  • 2 protein hydrolysates
  • 2 rice bran rancidity
  • 2 stability
  • 2 structural characterization
  • 2 trypsin
  • 2 trypsin hydrolysis
  • 1 beta carotene
  • 1 beta-carotene
  • 1 epigallocatechin-3-gallate
  • 1 free fatty acids
  • 1 hydrophobic and hydrophilic interactions
  • 1 oryza
  • 1 oxidation-reduction
  • 1 particle size
  • 1 protein structure
  • 1 proteolysis
  • 1 rancidity
  • 1 rheology
  • 1 rice bran
  • 1 rice bran protein
  • 1 soil structure
  • 1 soy protein
  • 1 soy proteins
  • 1 soybean proteins
  • 1 surface charges
  • 1 ultrasonic pretreatment
  • 1 viscoelasticity
  • 1 β-carotene
  • 3 elsevier ltd
  • 2 elsevier applied science publishers
  • 2 elsevier b.v.
  • 2 elsevier sci ltd
  • 1 elsevier
  • 1 published on behalf of the canadian institute of food science and technology by elsevier applied science
  • 7 food chemistry
  • 3 food research international
  • 1 food research international ottawa ont
  • 3 Science Citation Index Expanded
  • 3 ScienceDirect
  • 3 MEDLINE
  • 2 Academic Search Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......