Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Tamtürk, Faruk"'
Autor:
Tamtürk, Faruk, Gürbüz, Başak, Toker, Ömer Said, Dalabasmaz, Sevim, Malakjani, Narjes, Durmaz, Yaşar, Konar, Nevzat
Publikováno v:
In Algal Research May 2023 72
Publikováno v:
In Meat Science March 2023 197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durmaz, Yaşar, Kilicli, Mahmut, Toker, Omer Said, Konar, Nevzat, Palabiyik, Ibrahim, Tamtürk, Faruk
Publikováno v:
In Algal Research May 2020 47
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 1 69-80
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
In this study, it was aimed to determine the medium where Lactobacillus fermentum microorganisms with probiotic properties grow most efficiently by using Response Surface Method (RSM). Studies have been conducted on a 500 ml erlenmeyer scale, the med
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::bd71cc4f1f33b3c7591a2fc078bd1162
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/69000/993781
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/69000/993781
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Yuzuncu Yil Universitesi Journal of Agricultural Sciences (YYU J Agr Sci); Mar2022, Vol. 32 Issue 1, p69-80, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.