Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Tamotsu, Hinako"'
Autor:
Araki, Saori1 (AUTHOR), Tamotsu, Hinako1 (AUTHOR), Komiya, Reina1,2 (AUTHOR) reina.komiya@oist.jp
Publikováno v:
Scientific Reports. 9/14/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yohda, Masafumi, Yagi, Osami, Takechi, Ayane, Kitajima, Mizuki, Matsuda, Hisashi, Miyamura, Naoaki, Aizawa, Tomoko, Nakajima, Mutsuyasu, Sunairi, Michio, Daiba, Akito, Miyajima, Takashi, Teruya, Morimi, Teruya, Kuniko, Shiroma, Akino, Shimoji, Makiko, Tamotsu, Hinako, Juan, Ayaka, Nakano, Kazuma, Aoyama, Misako, Terabayashi, Yasunobu, Satou, Kazuhito, Hirano, Takashi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering July 2015 120(1):69-77
Autor:
Miyoshi-Akiyama, Tohru, Satou, Kazuhito, Kato, Masako, Shiroma, Akino, Matsumura, Kazunori, Tamotsu, Hinako, Iwai, Hiroki, Teruya, Kuniko, Funatogawa, Keiji, Hirano, Takashi, Kirikae, Teruo
Publikováno v:
In Tuberculosis January 2015 95(1):37-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sushida H; Institute of Food Research, NARO, Tsukuba, Ibaraki, Japan., Sakai H; Advanced Analysis Center, NARO, Tsukuba, Ibaraki, Japan., Moriya N; Institute of Livestock and Grassland Science, NARO, Tsukuba, Ibaraki, Japan., Nakano K; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Ashimine N; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Minami M; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Tamotsu H; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Nakanishi T; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Ohki S; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Teruya K; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Hirano T; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Yamasaki S; Crop, Livestock, and Environment Division, JIRCAS, Tsukuba, Japan., Suzuki C; Institute of Livestock and Grassland Science, NARO, Tsukuba, Ibaraki, Japan., Satou K; Okinawa Institute of Advanced Sciences, Uruma, Okinawa, Japan., Kimoto-Nira H; Institute of Food Research, NARO, Tsukuba, Ibaraki, Japan.
Publikováno v:
Microbiology resource announcements [Microbiol Resour Announc] 2022 Apr 21; Vol. 11 (4), pp. e0014322. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 04.