Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tammam, Adel. A."'
Autor:
Moneeb, Asmaa H.M., Mehany, Taha, Abd-Elmonem, Mohammed A., Tammam, Adel A., Zohri, Abdel-Naser A., El-Desoki, Wahid I., Esatbeyoglu, Tuba
Publikováno v:
In LWT 1 December 2024 213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences; Jul2024, Vol. 55 Issue 3, p59-77, 19p
Autor:
Aziz, Mohamed1, Tammam, Adel. A.2, Nagm El-diin, Mohamed A. H.1, Hamdy, Ahmed M.2 a.hamdy@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 2023, Vol. 54 Issue 1, p50-65. 16p.
Autor:
Abd-Elmonem, Mohamed A.1, Tammam, Adel A.2, El-Desoki, Wahid I.1, Zohri, AbdelNasser A.3, Moneeb, Asmaa. H. M.2 asmaa_moneeb@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 2022, Vol. 53 Issue 1, p12-30. 19p.
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences; 2022, Vol. 53 Issue 4, p12-26, 15p
The effect of thermization and pasteurization on the chemical, microbiological, and sensory properties of Ras cheese was studied. Ras cheese was made from raw, thermized, and pasteurized milk and ripened at 13 ± 2 °C and relative humidity of 80 ±
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25e407f4d8e498295a074eed934f2963
Autor:
A. Ismail, Hesham1, A. Tammam, Adel2 aat@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 215, Vol. 46 Issue 4, p39-49. 11p.