Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Tammam, Adel. A."'
Autor:
Moneeb, Asmaa H.M., Mehany, Taha, Abd-Elmonem, Mohammed A., Tammam, Adel A., Zohri, Abdel-Naser A., El-Desoki, Wahid I., Esatbeyoglu, Tuba
Publikováno v:
In LWT 1 December 2024 213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aziz, Mohamed1, Tammam, Adel. A.2, Nagm El-diin, Mohamed A. H.1, Hamdy, Ahmed M.2 a.hamdy@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 2023, Vol. 54 Issue 1, p50-65. 16p.
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences; Jul2024, Vol. 55 Issue 3, p59-77, 19p
Autor:
Abd-Elmonem, Mohamed A.1, Tammam, Adel A.2, El-Desoki, Wahid I.1, Zohri, AbdelNasser A.3, Moneeb, Asmaa. H. M.2 asmaa_moneeb@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 2022, Vol. 53 Issue 1, p12-30. 19p.
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences; 2022, Vol. 53 Issue 4, p12-26, 15p
Publikováno v:
In Developments in Food Science 2006 43:221-224
The effect of thermization and pasteurization on the chemical, microbiological, and sensory properties of Ras cheese was studied. Ras cheese was made from raw, thermized, and pasteurized milk and ripened at 13 ± 2 °C and relative humidity of 80 ±
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25e407f4d8e498295a074eed934f2963
Autor:
A. Ismail, Hesham1, A. Tammam, Adel2 aat@aun.edu.eg
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 215, Vol. 46 Issue 4, p39-49. 11p.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Dec2021, Vol. 86 Issue 12, p5046-5058, 13p