Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Tamendjari A"'
Autor:
Douzane Malika, Daas Mohamed-Seghir, Meribai Amel, Guezil Ahmed-Hani, Abdi Abdelkrim, Tamendjari Abderezak
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 55 (2021)
Olive cultivar diversity is rich in Algeria but most remain unexplored in terms of quality traits. This work aimed to evaluate the physicochemical and organoleptic quality of twenty olive oil samples belonging to four Algerian cultivars (Chemlal, Sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d59a783e2e1b4394bc56a6a57e20de07
Autor:
Sofiane Tamendjari, Khelaf Saidani, Lina Chaib, Hebib Aggad, Zoubir Bouzebda, Farida Afri Bouzebda
Publikováno v:
Revista Científica, Vol 34, Iss 2 (2024)
Food of animal origin such as milk and meat have a high nutritional value and form an important part of the human and animal diet, but are difficult to produce and are highly perishable. Additionally significant socio–economic loss will result if p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/203e1053efca4c7ea559f135beb869f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry April 2021 14(4)
Autor:
Boucheffa, Saliha, Kheyar‐Kraouche, Naouel, Djermouni, Meriem, Bettihi, Sarra, Sellal, Abdelhakim, Cheraft, Nassima, Berboucha, Meriem, Rovellini, Pierangela, Kelebek, Hasim, Tamendjari, Abderezak
Publikováno v:
Chemistry & Biodiversity; Sep2024, Vol. 21 Issue 9, p1-12, 12p
Autor:
Ait Chabane, Fadila, Rovellini, Pierangella, Boucheffa, Saliha, Medina, Eduardo, Tamendjari, Abderezak
Publikováno v:
In Food Control May 2020 111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laincer, Firdousse, Iaccarino, Nunzia, Amato, Jussara, Pagano, Bruno, Pagano, Alessia, Tenore, Giancarlo, Tamendjari, Abderezak, Rovellini, Pierangela, Venturini, Stefania, Bellan, Giorgio, Ritieni, Alberto, Mannina, Luisa, Novellino, Ettore, Randazzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 3:1123-1133
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 October 2016 88:85-90