Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Talwar, Binanshu"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 5 encapsulation
- 5 oxidative stability
- 3 bakery
- 3 edible fats & oils
- 3 linolenic acid
- 3 nutrition
- 3 omega-3 fatty acids
- 3 trans fat
- 3 unsaturated fatty acids
- 2 bioavailability
- 2 essential fatty acids
- 2 fat
- 2 functional-properties
- 2 omega-3
- 2 polyunsaturated fatty acid
- 2 saturated fatty acids
- 2 society of chemical industry (great britain)
- 2 trans fatty acids
- 1 alpha-linolenic acid
- 1 beef tallow
- 1 biscuits
- 1 by-product
- 1 cardiovascular-disease
- 1 chemical-composition
- 1 coatings
- 1 delivery
- 1 dietary-fibers
- 1 docosahexaenoic acid
- 1 edible films
- 1 enzymatic interesterification
- 1 extraction
- 1 fenugreek seed mucilage
- 1 fish-oil
- 1 functional food
- 1 health
- 1 in-vitro assessment
- 1 linseed mucilage
- 1 microencapsulation
- 1 new product development
- 1 nutritional value
- 1 omega-3-fatty-acids
- 1 physicochemical characterization
- 1 physicochemical properties
- 1 polyunsaturated fatty-acids
- 1 rheological properties
- 1 scientific community
- 1 seed oil
- 1 solid lipid nanoparticles
- 1 soybean oil
- 1 ultrasound-assisted extraction