Zobrazeno 1 - 10
of 649
pro vyhledávání: '"Talos IF"'
Autor:
TALOS, LAURA1,2,3
Publikováno v:
Acta Physica Polonica B. 2024, Vol. 55 Issue 5, p1-24. 24p.
Autor:
Kazuyuki Fukushima, Hiroyuki Higashiyama, Yuji Kazuta, Keisuke Hashimoto, Naoto Watanabe, Yoshiaki Furuya, Yoshimasa Ito, Ting Wu, Takashi Kosasa, Delia M. Talos, Yeri Song, Nicholas S. Roberts, Frances E. Jensen, Takahisa Hanada, Katsutoshi Ido
Publikováno v:
Epilepsia Open, Vol 8, Iss 3, Pp 834-845 (2023)
Abstract Objective As of 2022, 36 anti‐seizure medications (ASMs) have been licensed for the treatment of epilepsy, however, adverse effects (AEs) are commonly reported. Therefore, ASMs with a wide margin between therapeutic effects and AEs are pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f701ca4aa9704aca88c101bf7dd510b7
Autor:
Talos, Jonathan1
Publikováno v:
Tulane Journal of Technology & Intellectual Property. Spring2024, Vol. 26, p223-232. 10p.
Autor:
Tshering, Lara F., Luo, Fu, Russ, Savanah, Szenk, Mariola, Rubel, Diana, Tutuska, Karis, Rail, James G., Balázsi, Gábor, Shen, Michael M., Talos, Flaminia
Publikováno v:
In Developmental Cell 19 June 2023 58(12):1071-1086
Autor:
Roberts, Nicholas S., Handy, Marcus J., Ito, Yoshimasa, Hashimoto, Keisuke, Jensen, Frances E., Talos, Delia M.
Publikováno v:
In Epilepsy & Behavior June 2023 143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 78, Iss 2, Pp 74-83 (2021)
Food is necessary for human development. Several compounds from different food or food products possess bioactivities which help improve human health. In this study phenolic content of gluten free pasta and their ingredients were analysed using HPLC-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6632f5609c9c42dfb795db6246f505f2
Autor:
Bogdana GREBLA-AL-ZABEN, Vanda B ABALAU-FUSS, Suzana Elena BIRIS-DORHOI, Ioana TALOS, Maria TOFANA
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 78, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Plant-based medicine is a popular emerging field. If one follows the research of this domain, will observe that the majority of the work is focused on different herbs as medicinal plants. However, many vegetables and fruits, their juices and extracts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88a089d8a51d45a6b21428f9684ae625