Zobrazeno 1 - 10
of 442
pro vyhledávání: '"Talon, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Latorre-Moratalla, M.L., Bover-Cid, S., Talon, R., Garriga, M., Zanardi, E., Ianieri, A., Fraqueza, M.J., Elias, M., Drosinos, E.H., Vidal-Carou, M.C.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2010 43(1):20-25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control 2006 17(6):446-453
Autor:
Planchon, S., Gaillard-Martinie, B., Dordet-Frisoni, E., Bellon-Fontaine, M.N., Leroy, S., Labadie, J., Hébraud, M., Talon, R.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2006 109(1):88-96
Autor:
Brennan, P, Bowkett, D, Talon, R, Tallant, C, Schofield, C, Bruton, G, Von Delft, F, Knapp, S
Publikováno v:
ChemMedChem. 13(10)
Epigenetics is of rapidly growing field in drug discovery. Of particular interest is the role of post-translational modifications to histone and the proteins that read, write, and erase such modifications. The development of inhibitors for reader dom
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods 2002 48(2):271-279
Autor:
Demeyer, D *, Raemaekers, M, Rizzo, A, Holck, A, De Smedt, A, ten Brink, B, Hagen, B, Montel, C, Zanardi, E, Murbrekk, E, Leroy, F, Vandendriessche, F, Lorentsen, K, Venema, K, Sunesen, L, Stahnke, L, De Vuyst, L, Talon, R, Chizzolini, R, Eerola, S
Publikováno v:
In Food Research International 2000 33(3):171-180
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1999 52(1):47-56
Autor:
SILYERA, Victor, PETIT, Claude-Henry, COUTANT, P., MINOT, J., CARCELLE, P., MAS, G., SINGER, J., TALON, R., R. A.
Publikováno v:
La Revue administrative, 1962 Jul 01. 15(88), 398-422.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40778380