Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Talens Oliag, P."'
Autor:
Rubio-Armendáriz, C., Daschner, A., González Fandos, E., González Muñoz, M.J., Moreno-Arribas, V., Talens Oliag, P., Bustos García de Castro, J.
Publikováno v:
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
instname
A scientific report based on solid scientific data has been published by AESAN Identifying the most relevant dietary sources of microplastics, knowing the occurrence of the different molecules and polymers and their relevance in terms of exposure wil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::66f0b59d9f25c119531b19099499cb9c
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62738524a659e14253bf83d4
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62738524a659e14253bf83d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Talens Oliag P; Tecnología de Alimentos. Universitat Politècnica de València.
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria [Nutr Hosp] 2021 Feb 23; Vol. 38 (1), pp. 3-4.