Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"Talati J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patil, Vishal R.1 (AUTHOR) mrvishalpatil@gmail.com, Talati, J. G.1 (AUTHOR), Singh, Chandrakant2 (AUTHOR), Parekh, V. B.3 (AUTHOR), Jadeja, G. C.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2015, Vol. 18 Issue 11, p2393-2408. 16p. 2 Diagrams, 6 Charts.
Publikováno v:
In Clinica Chimica Acta 1 May 2022 530 Supplement 1:S265-S266
For directing scientists, consumers, industry and stakeholders on mitigation strategies, there is a need to understand the acrylamide-forming potential of important Indian foods. Flour obtained from total 16 varieties of 9 Indian cereals, legumes and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::e463761517b3f39aa39256b70fdc4a20
https://doi.org/10.1016/j.fct.2017.08.011
https://doi.org/10.1016/j.fct.2017.08.011
Publikováno v:
BJU International. Mar2000, Vol. 85 Issue 4, p404-407. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Research (2249-720X); Jun2018, Vol. 7 Issue 2, p152-157, 6p