Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Talang Queenfish"'
Publikováno v:
تغذیه آبزیان, Vol 8, Iss 3, Pp 29-42 (2022)
In this study, gelatin was extracted from the by-product of Scomberoides commersonnianus, and after evaluating its characteristics, a biodegradable film was prepared from the gelatin. The results showed that the yield of extracting gelatin, pH and ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40c5b1929c124ef8a284195177b9e781
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 22, Iss 1, Pp 157-170 (2013)
The purpose of this study was investigation and comparison of physicochemical characteristics of produced fish sausage from minced fish meat and Surimi. Conventional method includes three washing steps were used to prepare Surimi. Chemical analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d069d72a40bf41e982d05df8f13af49d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The purpose of this study was to investigate and to compare the physicochemical characteristics of produced fish sausage from minced fish meat and Surimi. Conventional method includes three washing steps were used to prepare Surimi. Chemical analysis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::15ec4ad7cb040564934cc878e7afc406
https://hdl.handle.net/1834/36759
https://hdl.handle.net/1834/36759
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.