Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Talamo, Fabio"'
Autor:
Elamin, Ashraf, Titz, Bjoern, Dijon, Sophie, Merg, Celine, Geertz, Marcel, Schneider, Thomas, Martin, Florian, Schlage, Walter K., Frentzel, Stefan, Talamo, Fabio, Phillips, Blaine, Veljkovic, Emilija, Ivanov, Nikolai V., Vanscheeuwijck, Patrick, Peitsch, Manuel C., Hoeng, Julia
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 11 August 2016 145:237-245
Autor:
Salzano, Anna Maria, Paron, Igor, Pines, Alex, Bachi, Angela, Talamo, Fabio, Bivi, Nicoletta, Vascotto, Carlo, Damante, Giuseppe, Quadrifoglio, Franco, Scaloni, Andrea, Tell, Gianluca
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2006 833(1):41-50
Comparative proteomic analysis of mammalian animal tissues and body fluids: bovine proteome database
Autor:
D’Ambrosio, Chiara, Arena, Simona, Talamo, Fabio, Ledda, Luigi, Renzone, Giovanni, Ferrara, Lino, Scaloni, Andrea *
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2005 815(1):157-168
Autor:
Schuck, Pierre, Tanguy-Sai, Gaëlle, Dolivet, Anne, Mejean, Serge, Garreau, Daniel, Talamo, Fabio, Jeantet, Romain
Publikováno v:
Industries Alimentaires et Agricoles
Industries Alimentaires et Agricoles, Association des chimistes et ingénieurs de sucrerie, distillerie et industries agricoles de France et des colonies, 2017, Novembre-Décembre (134), pp.20-21
Industries Agricoles et Alimentaires
Industries Agricoles et Alimentaires, 2017, Novembre-Décembre (134), pp.20-21
Industries Alimentaires et Agricoles, Association des chimistes et ingénieurs de sucrerie, distillerie et industries agricoles de France et des colonies, 2017, Novembre-Décembre (134), pp.20-21
Industries Agricoles et Alimentaires
Industries Agricoles et Alimentaires, 2017, Novembre-Décembre (134), pp.20-21
Dossier IAA Technologies des poudres novembre-décembre 2017; La production de poudres de lactosérum et de perméat comporte deux étapes essentielles d’élimination d’eau : la concentration par évaporation sous vide suivie du séchage par atom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6e17a9448d1baa6fba0dc11c64284eb9
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01687900
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01687900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.