Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Takano, Takashi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Monoclonal Antibody 2-152a Suppresses Hepatitis C Virus Infection Through Betaine/GABA Transporter-1
Autor:
Satoh, Masaaki, Saito, Makoto, Takano, Takashi, Kasama, Yuri, Nishimura, Tomohiro, Nishito, Yasumasa, Hirata, Yuichi, Arai, Masaaki, Sudoh, Masayuki, Kai, Chieko, Kohara, Michinori, Tsukiyama-Kohara, Kyoko
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 2011 Oct . 204(8), 1172-1180.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1093/infdis/jir501
Autor:
Ueno, Yoshihito, Watanabe, Yuuji, Shibata, Aya, Yoshikawa, Kayo, Takano, Takashi, Kohara, Michinori, Kitade, Yukio
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 2009 17(5):1974-1981
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saito, Makoto1,2, Takano, Takashi1,3, Nishimura, Tomohiro1,4, Kohara, Michinori2 kkohara@vet.kagoshima-u.ac.jp, Tsukiyama-Kohara, Kyoko1,5,6
Publikováno v:
PLoS ONE. Apr2015, Vol. 10 Issue 4, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shozen, Kei-Ichi, Satomi, Masataka, Yano, Yutaka, Yoshida, Mitsuhiro, Fukui, Yohei, Takano, Takashi, Funatsu, Yasuhiro
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 32(4):389-398