Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Takahashi Koui"'
Autor:
Takahashi, Koui, Ji, JR
Publikováno v:
Meat Science. 73(3):395-403
We studied post-mortem changes in the concentrations of sarcoplasmic free calcium in various meats to clarify the tenderisation mechanism of meat, taking sufficient care to prevent contamination with calcium ions other than those in meat. When minced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Muscle Research & Cell Motility; May2001, Vol. 22 Issue 4, p353-360, 8p
Publikováno v:
Journal of Muscle Research & Cell Motility; Feb2001, Vol. 22 Issue 2, p149-162, 14p
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 172, p 07011 (2020)
To investigate the supercooling phenomenon in fired clay materials, low-temperature differential scanning calorimetry (DSC) and a one-dimensional freeze-thaw (FT) experiment were performed on saturated specimens. The rate of increase in ice saturatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c61c7f783094d7b9f8bb3c70c3b128c
Publikováno v:
Journal of Animal Science; Feb98, Vol. 76 Issue 2, p528, 5p, 3 Black and White Photographs, 3 Graphs
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Feb1994, Vol. 115 Issue 2, p351-355, 5p
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Jun1993, Vol. 113 Issue 6, p797-804, 8p
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Mar1993, Vol. 113 Issue 3, p383-388, 6p