Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Tahvonen RL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larmo PS; Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, Turku, Finland., Järvinen RL, Setälä NL, Yang B, Viitanen MH, Engblom JR, Tahvonen RL, Kallio HP
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 2010 Aug; Vol. 140 (8), pp. 1462-8. Date of Electronic Publication: 2010 Jun 16.
Autor:
Larmo PS; Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, 20014, Turku, Finland. petra.larmo@utu.fi, Yang B, Hurme SA, Alin JA, Kallio HP, Salminen EK, Tahvonen RL
Publikováno v:
European journal of nutrition [Eur J Nutr] 2009 Aug; Vol. 48 (5), pp. 277-82. Date of Electronic Publication: 2009 Mar 14.
Autor:
Järvenpää S; Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, FIN-20014 Turku, Finland., Tahvonen RL, Ouwehand AC, Sandell M, Järvenpää E, Salminen S
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2007 Jul; Vol. 90 (7), pp. 3171-7.