Zobrazeno 1 - 10
of 770
pro vyhledávání: '"Tafazzoli, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Fluorine Chemistry 2010 131(1):47-52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 2008 886(1):24-31
Autor:
Tafazzoli, M. ⁎, Amini, S.K.
Publikováno v:
In Chemical Physics Letters 2006 431(4):421-427
Autor:
Namian M; Department of Construction Management, College of Engineering and Technology, East Carolina University, Greenville, NC 27858, USA., Tafazzoli M; School of Design and Construction, Voiland College of Engineering and Architecture, Washington State University, Pullman, WA 99164, USA., Al-Bayati AJ; Department of Civil and Architectural Engineering, Lawrence Technological University, Southfield, MI 48075, USA., Kermanshachi S; Department of Civil Engineering, College of Engineering, University of Texas at Arlington, Arlington, TX 76019, USA.
Publikováno v:
International journal of environmental research and public health [Int J Environ Res Public Health] 2022 May 19; Vol. 19 (10). Date of Electronic Publication: 2022 May 19.
Publikováno v:
Journal of the Iranian Chemical Society. Mar2010, Vol. 7 Issue 1, p76-83. 7p. 1 Diagram, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fathi, F., Ektefa, F., Tafazzoli, M., Rostami, K., Nejad, M. R., Fathi, M., Rezaye-Tavirani, M., Oskouie, A. A., Mohammadreza zali
Publikováno v:
Gastroenterology and Hepatology From Bed to Bench
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Aim This study evaluated serum levels of zinc in patient with CD compare to healthy subjects. Background Celiac disease (CD) is characterized by small intestinal malabsorption of nutrients as a consequence of ingestion of wheat gluten. Zinc is an ess
Publikováno v:
Quarterly of the Horizon of Medical Sciences; Winter2018, Vol. 24 Issue 1, p41-46, 6p