Zobrazeno 1 - 10
of 285
pro vyhledávání: '"Tadros, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 52, Iss 2, Pp 228-231 (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/013ac8de45a747279570539e8cd43d06
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 52, Iss 2, Pp 199-206 (2006)
In this communication we demonstrate how relatively low molecular weight synthetic polymers significantly alter the rheological properties of Bentonite/water suspensions depending upon the polymer dosage and/or degree of surface coverage on the clay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/919b038de193443d8966d726eafc784e
Autor:
Tadros, T. M.
Publikováno v:
Ecology, 1957 Jan 01. 38(1), 14-23.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1932121
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Olive oil-in-bitter orange juice (O/W) nano-emulsions were prepared by phase inversion composition method at 25 °C. The emulsions were formulated with extra virgin olive oil as an oil phase, bitter orange juice (pH 2.57) as an aqueous phase and bina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87c7258855f07634389afa1474b76898
http://hdl.handle.net/10261/225985
http://hdl.handle.net/10261/225985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.