Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Tacchi Luca"'
Autor:
Tacchi Luca, Secombes Christopher J, Bickerdike Ralph, Adler Michael A, Venegas Claudia, Takle Harald, Martin Samuel AM
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 13, Iss 1, p 363 (2012)
Abstract Background Aquaculture of piscivorous fish is in continual expansion resulting in a global requirement to reduce the dependence on wild caught fish for generation of fishmeal and fish oil. Plant proteins represent a suitable protein alternat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2096b1e0878440b1a8e6cfba0f418204
Publikováno v:
In Veterinary Microbiology 21 February 2014 169(1-2):80-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pooley, Nicholas J.1 rnjp@abdn.ac.uk, Tacchi, Luca1,2 ltacchi@unm.edu, Secombes, Christopher J.1 c.secombes@abdn.ac.uk, Martin, Samuel A. M.1 sam.martin@abdn.ac.uk
Publikováno v:
BMC Genomics. 2013, Vol. 14 Issue 1, p1-40. 40p.
Publikováno v:
PLoS ONE. Aug2013, Vol. 8 Issue 8, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tacchi, Luca
The growth of aquaculture industry, and in particular of salmonids, has dramatically increased in the last decades to supply the growing worldwide demand for fish products. The expansion of aquaculture needs a good management to ensure the sustainabi
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.553816