Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Taboada, Martha L."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2022 321
Autor:
Heiden-Hecht, Theresia, Taboada, Martha L., Brückner-Gühmann, Monika, Karbstein, Heike P., Gaukel, Volker, Drusch, Stephan
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2021 121
Autor:
Höhne, Sebastian, Taboada, Martha L., Schröder, Jewe, Gomez, Carolina, Karbstein, Heike P., Gaukel, Volker
Publikováno v:
Fluids; Mar2024, Vol. 9 Issue 3, p70, 23p
Autor:
Taboada, Martha L.1 (AUTHOR) martha.taboada@kit.edu, Heiden‐Hecht, Theresia2 (AUTHOR), Brückner‐Gühmann, Monika2 (AUTHOR), Karbstein, Heike P.1 (AUTHOR), Drusch, Stephan2 (AUTHOR), Gaukel, Volker1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-10. 10p.
Autor:
Taboada, Martha L.1 (AUTHOR) martha.taboada@kit.edu, Schäfer, Ann‐Christin1 (AUTHOR), Karbstein, Heike P.1 (AUTHOR), Gaukel, Volker1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jan2021, Vol. 44 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food science, 85 (10), 3459–3466
To correlate the viscosity of camel milk with its atomization properties, first, the viscosity profiles of camel milk are compared with model milk systems (reconstituted skimmed cow milk powder). Then, atomization experiment was conducted using model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0432242a102379ae963d0020964a7e0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.