Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Taş, C. Erdinç"'
Autor:
Ormancı-Acar, Türkan, Korkut, Sevde, Keskin, Basak, Ağtaş, Meltem, Taş, C. Erdinç, Mutlu-Salmanlı, Öykü, Türken, Türker, Menceloğlu, Yusuf Z., Ünal, Serkan, Koyuncu, İsmail
Publikováno v:
In Polymer 22 August 2022 255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nanotechnology offers great potential to revolutionize conventional food science and the food industry. The use of nanotechnology in the food industry promises improved taste, flavor, color, texture, and consistency of foodstuffs and increased absorp