Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Taípe Pardo, Fredy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huaraca Aparco, Rosa, Facultad de Ingeniaría, Universidad Nacional José María Arguedas, Talavera, Andahuaylas., Taípe Pardo, Fredy, Delgado Laime, María del Carmen, Ciencias Básicas, Universidad Nacional José María Arguedas. San Jerónimo, Andahuaylas.
Publikováno v:
Manglar; Vol. 18, núm. 2 (2021): Abril-Junio; 117-122
Revistas-Universidad Nacional de Tumbes
Universidad Nacional de Tumbes
instacron:UNTUMBES
Revistas-Universidad Nacional de Tumbes
Universidad Nacional de Tumbes
instacron:UNTUMBES
Los alimentos fortificados son una alternativa para mejorar las deficiencias en nutrientes. Se evaluó el yogurt fortificado con hierro hémico a base de harina de sangre pre cocida de cerdo con niveles de fortificación al 5%, 10% y 15 % frente a un
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f640d7796e8ec28642af8ed6af42921c
https://erp.untumbes.edu.pe/revistas/index.php/manglar/article/view/232
https://erp.untumbes.edu.pe/revistas/index.php/manglar/article/view/232
Autor:
Huaraca Aparco, Rosa, Delgado Laime, María del Carmen, Tapia Tadeo, Fidelia, Taípe Pardo, Fredy, Alarcón Camacho, Juan
Publikováno v:
Technium; 2021, Vol. 3 Issue 5, p26-32, 7p