Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"TVBN"'
Autor:
Mih Hicham, Lacherai Abdellah
Publikováno v:
Croatian Journal of Fisheries, Vol 78, Iss 4, Pp 203-209 (2020)
Evaluation of histamine levels at various stages of manufacturing fish meal made from European pilchard Sardina pilchardus by-products was conducted on two batches which are distinguished by the quality of raw materials expressed through total volati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90f13447c4847d689249eba9eaf86c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
The paper deals with the dynamical behavior of fish volatiles and microbial growth in stored Rohu fish through mathematical modeling. Total volatile basic nitrogen (TVB-N) is formed in stored Rohu (Labeo rohita) fish due to some complicated biochemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf3fc60ca0aa4d84bd5a25649ae532cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serena Altissimi, Maria Lucia Mercuri, Marisa Framboas, Mauro Tommasino, Stefania Pelli, Ferdinando Benedetti, Sara Di Bella, Naceur Haouet
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 6, Iss 4 (2018)
In relation to consumer demand, crustaceans and cephalopods are sold as both fresh and defrosted. It is well known that total volatile basic nitrogen (TVB-N) and volatile amine values, especially, biogenic amines and biogenic amine index, are express
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d289a1e6d146aab67fe4d4e1e6588a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.