Zobrazeno 1 - 10
of 2 810
pro vyhledávání: '"TVBN"'
Autor:
Yang, Xiaozhen1 xzyang@shou.edu.cn, Zhang, Jinbiao1 597471668@qq.com, Cheng, Yongxu1 chengyongxucrablab@hotmail.com
Publikováno v:
SpringerPlus. 11/3/2016, Vol. 5 Issue 1, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maravillas, Manna Joanna1, Mendenilla, Althea Mae1, Merino, Adrian Fernando1 adrianfcmerino@gmail.com, Quinto, Edna1,2
Publikováno v:
ASEAN Journal of Chemical Engineering. 2018, Vol. 18 Issue 2, p7-12. 6p.
Publikováno v:
Food & Fermentation Industries; 3/25/2024, Vol. 50 Issue 6, p63-71, 9p
Publikováno v:
Indonesian Fisheries Processing Journal / Jurnal Pengolahan Hasil Perikanan Indonesia; 2024, Vol. 27 Issue 6, p511-525, 15p
Autor:
Van-Ba Hoa1, Dong-Heon Song1, Kuk-Hwan Seol1, Yun-Seok Kim1, Hyun-Wook Kim1, In-Seon Bae1, Soo-Hyun Cho1 shc0915@korea.kr
Publikováno v:
Animal Bioscience. Jan2024, Vol. 37 Issue 1, p123-130. 8p.
Publikováno v:
Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry & Food Science. Feb2019, Vol. 57 Issue 1, p31-38. 8p.
Publikováno v:
ASEAN Journal of Chemical Engineering; Vol 18, No 2 (2018); 7-12
Food spoilage is a prevailing issue to society. This study addresses it by developing a freshness indicator using polyaniline through digital image analysis that monitors the condition of fish, which release amine vapors upon spoilage. The Polyanilin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.