Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"TUFAN, Bekir"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 3 289-296
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
This study represents new information on the nutritional value of soup prepared from cultured Rainbow trout (Oncorhyncus mykiss). The proximate contents of soup were represented by 87.56% moisture, 7.22% protein, 1.59% crude fat, 0.07% carbohydrate,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::be16cdfa2d00ce806b5774038112efbc
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jaes/issue/72468/1077734
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jaes/issue/72468/1077734
Autor:
Tufan, Bekir
Publikováno v:
Marine Science & Technology Bulletin; 2023, Vol. 12 Issue 1, p104-110, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2021, Vol. 10 Issue 1, p112-123, 12p
Mariculturing of horse mackerel is not known in the world. Additionally, limited studies exist on quality changes of smoked horse mackerel at refrigerated temperatures. Therefore, in this study, between 1+ and 2-year-old wild and cultured horse macke
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::d0fbe66d1a87ee0c96237aeb2549741e
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/53945
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/53945
Autor:
Tufan, Bekir
Bu çalışmada, somon balığı yan ürünleri (kafa, omurga ve et parçaları) ve doğal katkılar kullanılarak endüstriyel tip balık çorbası hazırlanmıştır. Çorbanın hazırlanması, dolum ve paketleme işlemleri Gebze Organize Sanayi b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::d30a70641cd0cc63c473ddffad0ab3d3
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/477677
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/477677
Smoking is a traditional preserving method used for both fish and meat products around the world. Smoked fish products have wide acceptance today due to their accustomed taste and aroma as well as their extended shelf-life. In this study, we aimed to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::706e33bf70dbd2f64ead3608c168c756
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/77081
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/77081