Zobrazeno 1 - 10
of 1 243
pro vyhledávání: '"TRUJILLO, L."'
Static or frozen disorder, characterised by spatial heterogeneities, influences diverse complex systems, encompassing many-body systems, equilibrium and nonequilibrium states of matter, intricate network topologies, biological systems, and wave-matte
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.02113
Publikováno v:
Cancer Management and Research, Vol Volume 16, Pp 781-789 (2024)
Alvaro Osorio,1,2 Liliana Fernandez-Trujillo,2,3 Juan G Restrepo,1,2 Luz F Sua,2,4 Catalina Proaño,5 Valeria Zuñiga-Restrepo2 1Department of Internal Medicine, Oncology Service, Fundación Valle Del Lili, Cali, Colombia; 2Faculty of Health Sciences
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92ad0eda539f40b6a530324f2e803abc
Autor:
Doris, A., Trujillo, L., Arrieta, E., Murr, L.E., Gradl, P., Katsarelis, C.C., Hafiychuk, V., Wheeler, K.R., Wicker, R.B., Medina, F.
Publikováno v:
In Results in Materials September 2024 23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Méndez, D.A., Fabra, M.J., Odriozola-Serrano, I., Martín-Belloso, O., Salvia-Trujillo, L., López-Rubio, A., Martínez-Abad, A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2022 123
Publikováno v:
Communications in Nonlinear Science and Numerical Simulation 56C (2018) pp. 405-418
We provide evidence of an extreme form of sensitivity to initial conditions in a family of one-dimensional self-ruling dynamical systems. We prove that some hyperchaotic sequences are closed-form expressions of the orbits of these pseudo-random dynam
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1611.01656
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy May 2021 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verkempinck, S.H.E., Salvia-Trujillo, L., Infantes Garcia, M.R., Hendrickx, M.E., Grauwet, T.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2019 260:40-49