Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"TRUCILLO P"'
Autor:
Roberto Minutolo, Vittorio Simeon, Luca De Nicola, Paolo Chiodini, Raffaele Galiero, Luca Rinaldi, Alfredo Caturano, Erica Vetrano, Celestino Sardu, Raffaele Marfella, Ferdinando Carlo Sasso, NID-2 Study Group Investigators, A. Lampitella Jr, A. Lampitella, A. Lanzilli, N. Lascar, S. Masi, P. Mattei, V. Mastrilli, P. Memoli, R. Minutolo, R. Nasti, A. Pagano, M. Pentangelo, E. Pisa, E. Rossi, F. C Sasso, S. Sorrentino, R. Torella, R. Troise, P. Trucillo, A. A. Turco, S. Turco,, F. Zibella, L. Zirpoli
Publikováno v:
Cardiovascular Diabetology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Objective Women with type 2 diabetes experience higher cardiovascular and mortality risk than men possibly because of a sub-optimal cardio-protective treatment. We evaluated whether an intensive multifactorial therapy (MT) produces similar p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/192030e5f7cc4dea88d71f43af2262a9
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 11, p 2217 (2024)
Urinary tract infections are one of the main complications in kidney transplant patients, with a significant impact on graft function and survival. In fact, it is estimated that up to 74% of kidney transplant patients experience at least one episode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6492bbbdd0df4a21906b860cbd7bd2b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Naviglio, Angela Perrone, Francesca Varchetta, Paolo Trucillo, Domenico Montesano, Monica Gallo
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 2, p 53 (2024)
Food adulteration consists of changing the original structure of a food, and so, by its definition, it is a process not admitted by law. Adulterations can not only have commercial consequences, but also hygienic and nutritional ones, and in some case
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b47ec2952daf4255a2ca1f66f7fcde3d
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces September 2022 217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.