Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"TRILINOLENIN"'
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 165:44-49
Starch is a basic biomacromolecule, and an in-depth understanding of the process and mechanism of starch-lipid complexation has great significance for starch based food and pharmaceutical. In this study, molecular dynamics simulation was used to expl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 52:1543-1551
Summary The isomerisation reaction kinetics of heated trilinolenin was examined to better understand the mechanisms and controlling steps of the reaction. Trilinolenin was placed in glass ampoules and sealed before heating to 200, 220, 230 and 240 °
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 97:4697-4703
The polarities of linolenic acid isomers are very similar, and only a few studies to date have attempted to separate α-linolenic acid (ALA) isomers completely. The aim of this study was to fill this gap by developing and validating an accurate metho
Publikováno v:
J Food Sci Technol
The oil yield, fatty acid (FA) composition, physicochemical, quality characteristics and thermal properties were studied in flax, perilla, and basil seed oils cultivated in Iran. Also the similarities and differences among these seed oils were invest
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8aee4b8b5502d63cdfb3a9bccbf9fd36
https://europepmc.org/articles/PMC7054510/
https://europepmc.org/articles/PMC7054510/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Deuterated polyunsaturated fatty acids reduce oxidative stress and extend the lifespan of C. elegans
Autor:
Lei Wang, Dragoslav Vidovic, Caroline Beaudoin-Chabot, Guillaume Thibault, Mikhail S. Shchepinov, Alexey V. Smarun
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 10 (2019)
Chemically reinforced essential fatty acids (FAs) promise to fight numerous age-related diseases including Alzheimer’s, Friedreich’s ataxia and other neurological conditions. The reinforcement is achieved by substituting the atoms of hydrogen at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ea617613bc65c3f4908a46913f1ec73d
https://hdl.handle.net/10356/142058
https://hdl.handle.net/10356/142058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science and Technology. 114:794-800
Composition of fatty acids, tocopherols, sterols, and TAGs in the lipids of flax, perilla, and chia seeds were investigated where lipid content was at 45, 40, and 35%, respectively. α-Linolenic acid (ALA) dominated among fatty acids in all oils and