Zobrazeno 1 - 10
of 6 785
pro vyhledávání: '"TRIACYLGLYCEROLS"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 4, Pp 387-398 (2024)
This study examined seasonal variations in fatty acid composition of the phospholipid (PL) fraction, triacylglycerol (TAG) fraction, and phospholipid subclass (phosphatidylcholine, PC; phosphatidylinositol, PI; phosphatidylserine, PS; and phosphatidy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30f3978227ac46d59ff44fd7b40ad11b
Autor:
Hana Beránková, Roman Konečný, Jan Trávníček, Michaela Hořčičková, Eliška Friedbergerová, Luboš Zábranský, Bohumil Sak, Nikola Holubová, Martin Kváč
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 25, Iss 2, Pp 461-469 (2024)
Bisphenol S (BPS) is the major substitute of the endocrine disruptor bisphenol A (BPA). Due to the presence of strong double bonds, BPS is more resistant to biodegradation and therefore more BPS remains in the environment. Numerous studies show that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad41ae71d2644d53a2a45f9abbc6a375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 3, Pp 66-71 (2024)
旨在为富含多不饱和脂肪酸(PUFA)的中长链脂肪酸甘油三酯(MLCT)产品的应用提供参考,采用脂肪酶Lipozyme TL IM催化精炼桑蚕蛹油(SPO)与三辛酸甘油酯(TRI)进行酯交换反应合成富含α-亚
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9164e1e36f34cadafc83e849f032bd2
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5745 (2024)
This report describes the asymmetric synthesis of a focused library of enantiopure structured triacylglycerols (TAGs) comprised of a single saturated fatty acid (C6, C8, C10, C12, C14 or C16), a pure bioactive n-3 polyunsaturated fatty acid (EPA or D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/241c648729fd47a991fe18b71cc85e9b
Autor:
Zhen Yang, Yujie Guo, Chili Zeng, Fuwei Sun, Zhongjiang Wang, Weimin Zhang, Tian Tian, Lingyue Shan, Yunxiang Zeng, Zhaoxian Huang, Lianzhou Jiang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101363- (2024)
In this study, ω-3 medium- and long-chain triacylglycerols (MLCTs) microcapsules with excellent performance were obtained using soy protein as the wall component to address the oxidation-related problems of MLCTs. Additionally, the effect of soy, wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc781fbf988247c798a4a5edc2fa8716
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 11, p 1310 (2024)
Our ongoing research suggests that extracts from plant-based foods inhibit the accumulation of lipid droplets (LDs) and oxidized lipid droplets (oxLDs) in liver cells. These findings suggest their potential use in the alleviation of metabolic dysfunc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fce8a9f7a05433bb1744a29c5855334