Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "TRACE ELEMENTS + MICRONUTRIENTS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"TRACE ELEMENTS + MICRONUTRIENTS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Childhood obesity: emerging trends in prevalence, metabolic consequences, and the potential of antioxidant micronutrient therapy
Autor:
Murer, Stefanie Barbara Elisabeth
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6033ac4c4f65ee837ae6a7fea7e869dd
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
The role of meat in human nutrition for the supply with nutrients, particularly functional long-chain n-3 fatty acids
Autor:
Gerber, Nadine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c3017f6196a106e7e15e24cd2cd34309
https://hdl.handle.net/20.500.11850/150127
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Lean meat (beef, pork, veal and chicken) as a source of trace elements and vitamins (iron, zinc, thiamin, riboflavin and α-tocopherol) in Switzerland, and efficacy of feeding supplemental vitamin E and C
Autor:
Leonhardt, Monika
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d0f31e53ea1c67651d5c2132208877f2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
ddc:660
1
ernahrung und gesundheit, diatkuren, diatetik
1
nutrition and health, dietetics, nutritional therapies
Vydavatel
2
eth zurich
1
eth
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......