Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"TOMIĆ, Antonija"'
Autor:
Papac, Josipa, Ballesteros, Sara Garcia, Tonkovic, Stefani, Kovacic, Marin, Tomic, Antonija, Cvetnić, Matija, Kusic, Hrvoje, Senta, Ivan, Terzić, Senka, Ahel, Marijan, Wang, Zhaohui, Bozic, Ana Loncaric
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering April 2023 11(2)
Autor:
Karačić, Zrinka, Šupljika, Filip, Tomić, Antonija, Brkljačić, Lidija, Paić, Ana Tomašić, Ćehić, Mirsada, Tomić, Sanja
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 November 2022 220:1390-1401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvetnić, Matija *, Tomić, Antonija, Sigurnjak, Marija, Stankov, Mirjana Novak, Ukić, Šime, Kušić, Hrvoje **, Bolanča, Tomislav, Lončarić Božić, Ana
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering February 2020 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomić, Antonija1 (AUTHOR) antonija.tomic@irb.hr, Karačić, Zrinka1 (AUTHOR), Tomić, Sanja1 (AUTHOR) antonija.tomic@irb.hr
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1976. 17p.
Autor:
Tomić Antonija, Žulj Marin Mihaljević, Andabaka Željko, Tomaz Ivana, Jakobović Snježana, Jeromel Ana
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 3, Pp 263-272 (2018)
The aim of this study was to determine concentrations of individual o rganic acids, polyphenolic and aromatic compounds in blackberry wine, and to define the influence of different yeast strains (Uvaferm BDX and Lalvin 71B) and pectolytic enzymes (L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/567c2e1b761447f787bf7b0b71ffc72c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANDABAKA, Željko, ŽARAK, Matea, MALETIĆ, Edi, KAROGLAN KONTIĆ, Jasminka, PREINER, Darko, MARKOVIĆ, Zvjezdana, STUPIĆ, Domagoj, KAROGLAN, Marko, ANIĆ, Marina, TOMIĆ, Antonija, TOMAZ, Ivana, ŠIKUTEN, Iva
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 23
Issue 4
Volume 23
Issue 4
Polyphenols are secondary plant metabolites and important organic compounds present in grapes, must and wine. The importance of polyphenolic compounds present in grapes is mainly related to the quality of the wine. Those compounds affect the colour,
Autor:
Tomić, Antonija
Pharmaceuticals, as one of the largest groups of contaminants of emerging concern (CECs), pose a threat to the environment and human health. Advanced Oxidation Processes (AOPs) have proven to be effective in the degradation of persistent, toxic, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::862f28f0fd01b3ca6133428b2a29e799
https://repozitorij.fkit.unizg.hr/islandora/object/fkit:1578
https://repozitorij.fkit.unizg.hr/islandora/object/fkit:1578