Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"TOMATO SEED OIL"'
Autor:
Zhiya Niu, Zhongyan Zhu, Jing Zhou, Chengjian Xu, Changqing Wei, Wenyu Liu, Zhanxia Liu, Ting Wang, Hang Xiao
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1682 (2024)
In this study, tomato seed (TS) samples were subjected to different roasting conditions (90–170 °C and 10–30 min) to compare their effects on the chemical composition and oxidative stability of tomato seed oil (TSO). Unroasted TS was considered
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4fd3d7d0d99459584d15f55e6f6e1ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 11, Iss , Pp 100529- (2023)
Tomato seeds are the by-product of the tomato processing industry used to extract valuable compounds like tomato seed oil (TSO). The TSO is well known for its functional and health-promoting properties. Therefore, recent studies which focused on appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33f53759bf7472189807160ef68a2e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Quality Evaluation of Plant Oil Blends Interesterified by Using Immobilized Rhizomucor miehei Lipase
Autor:
Rita Brzezińska, Joanna Bryś, Olga Giers, Andrzej Bryś, Agata Górska, Ewa Ostrowska-Ligęza, Magdalena Wirkowska-Wojdyła
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 21, p 11148 (2022)
The aim of this research was to evaluate the quality and oxidative stability of enzymatically interesterified plant oil blends. The model plant oil blends consisted of tomato seed oil and coconut oil, which were applied to enzymatic interesterificati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a32d224e8eb48539e7e051ed438dc21
Autor:
Sybilla Nazarewicz, Katarzyna Kozłowicz, Zbigniew Kobus, Bożena Gładyszewska, Arkadiusz Matwijczuk, Lidia Ślusarczyk, Tomasz Skrzypek, Monika Sujka, Natalia Kozłowicz
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 18, p 9165 (2022)
In this study, the possibility of using ultrasound technology as an alternative to traditional pasteurization and homogenization in ice cream production was presented. Three types of ice cream with different proportions of oleogel (5, 6, and 7%) prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25e3239b03f6414382a003594f07b987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.