Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"TINKEU, Léonard Simon NGAMO"'
Autor:
VATSOU, Jérémie, Zidiko GOMA, TAMGNO, Béranger Raoul, GOUDOUM, Augustin, TINKEU, Léonard Simon NGAMO
Fish as a foodstuff of high nutritional value is considerably perishable. It must be transformed in order to improve the duration of its conservation. Drying and smoking are the most popular processes to transform fish in northern Cameroon. These ste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4a96249c374bc458eb402ab8efa81a58
The leguminous seeds of voandzou (Vigna subterranea L.) are an important source of protein and anti-nutrients. The present study analyses nutritional and antinutrients content of 3 varieties of voandzou during storage under attacked by Callosobruchus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8a1b49e82eda54cca82260f66bf603a5
Dans le Cameroun septentrional, le voandzou [Vigna subterranea (L.) Verdcourt 1981 (Fabaceae)] est une culture peu disponible. Vingt-huit morphotypes sont cultivés. Au cours du stockage, ils sont attaqués par trois ravageurs dont deux ravageurs pri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7c42fe48747cc99a15b6d5e3aef8dd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ardjoune, Adji Fatime, Tinkeu, Léonard Simon Ngamo, Ngatanko, Iliassa, Ngassoum, Martin Benoit, Hance, Thierry
Publikováno v:
Cameroon Journal of Experimental Biology; 2008, Vol. 4 Issue 1, p39-42, 4p