Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"TIŢA, Ovidiu"'
Autor:
TIŢA, Ovidiu1 ovidiu.tita@ulbsibiu.ro, CIUBARA, Anamaria2 Anamaria.ciubara@ugal.ro, TIŢA, Mihaela Adriana1 mihaela.tita@ulbsibiu.ro, CONSTANTINESCU, Maria Adelina1 adelina.constantinescu@ulbsibiu.ro, CIUBARA, Alexandru Bogdan3 bogdan.ciubara@ugal.ro
Publikováno v:
BRAIN: Broad Research in Artificial Intelligence & Neuroscience. Jan-Mar2024, Vol. 15 Issue 1, p480-497. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 45, p88-98, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tufeanu Roxana, Tiţa Ovidiu
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 20, Iss 1, Pp 3-19 (2016)
Research has proved a relationship between high fat consumption and rise in obesity, atherosclerosis, coronary heart diseases and high blood pressure. Therefore is recommended the moderate consumption of fat, such that the total fat does not exceed 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d32a8ae2d3e4014856db72b2d3a32f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 305, p 00069 (2020)
The production activity in the food industry involves the passage of stages of the technological process through which the raw materials are transformed into semi-finished products or finished products destined for food consumption. Their processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935ab3b1808f4201aa4bbf26c3d24c0d