Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"THOLOZAN, J. L."'
Autor:
ANGELIS, S. de, NOVAK, A. C., SYDNEY, E. B., SOCCOL, V. T., CARVALHO, J. C., PANDEY, A., NOSEDA, M. D., THOLOZAN, J. L., LORQUIN, J., SOCCOL, C. R.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
In this study, the biomass and exopolysaccharides (EPS) production in co-cultures of microalgae/cyanobacteria and macromycetes was evaluated as a technology for producing new polysaccharides for medical and/or industrial application. Based on biomass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::22c2513f09588d1f5277ebcc1e6be3a1
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010057084
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010057084
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Sep99, Vol. 87 Issue 3, p438-446, 9p, 2 Charts, 7 Graphs
Autor:
Meyer, M., Tholozan, J. L.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; Feb1999, Vol. 28 Issue 2, p98-102, 5p
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Apr1996, Vol. 80 Issue 4, p418-424, 7p
Autor:
Chihib, N.-E.-E., Tholozan, J.-L.-L.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology; 1999, Vol. 48 Issue: 3 p191-202, 12p
Autor:
Meyer, M., Tholozan, J. L.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; February 1999, Vol. 28 Issue: 2 p98-102, 5p
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology; 1998, Vol. 39 Issue: 3 p195-203, 9p