Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"THIEULIN, G."'
Autor:
HOUDINIÈRE, A., THIEULIN, G.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1951 Jan 01. 5(3), 297-317.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122275
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1963 Jan 01. 17, B385-B401.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123073
Autor:
LÉTARD, E., THIEULIN, G.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1949 Jan 01. 3(3/4), 275-286.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122133
Publikováno v:
Le Lait - Dairy Science and Technology; January 1966, Vol. 46 Issue: 453-454 p131-140, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.