Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"THIEN TRUNG LE"'
Autor:
HOAI VAN NHAT LE, LE PHAM TAN QUOC, THIEN-HOANG HO, RAES, KATLEEN, MAI SAO DAM, THIEN TRUNG LE
Publikováno v:
Herba Polonica; 2023, Vol. 69 Issue 1, p37-46, 10p
Selection of extraction conditions of phenolic compounds from rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 122:222-229
The objectives of this study focused on optimizing extraction conditions (i.e. type of solvent (methanol, ethanol, and water) and their concentration, temperature, time, and the effect of ultrasound-assisted extraction (UAE)) for extracting phenolic
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 13:1190-1201
In this study, a high-performance liquid chromatography (HPLC) method was adapted to measure the γ-aminobutyric acid (GABA) and glutamate (Glu) content in different fermented foods. The best solvent to extract GABA and Glu from the food matrices was
Autor:
Nguyet Thi Anh Nguyen, Khoa Dang Tran, Trinh Thi Mai Tran, Tung Thanh Diep, Thien Trung Le, Phuong Hong Le
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katleen Raes, Guy Smagghe, Gerard Bryan Gonzales, Hanne Vissenaekens, Nhat Minh Phuong Nguyen, Thien Trung Le, John Van Camp
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 54:1169-1178
Peel and seeds of red-skinned passion fruit, mango, longan, rambutan, white-flesh and red-flesh dragon fruit were screened for their in vitro antioxidant activity, and determination of a detailed profile of phenolic compounds. Rambutan peel and mango
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.