Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"TENG Jianwen"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 22, Pp 127-133 (2024)
In this study, theabrownin from Liupao tea was extracted and separated into extractable (FTB) and non-extractable (BTB) fractions using methanol. The composition of the two fractions was analyzed by Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy, sod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7f44ce73ab544f5a5cd7102b8924c5c
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Chen, Can a, Huang, Li a, ⁎, Xia, Ning a, Teng, Jianwen a, Zhang, Qisong b, Zhu, Pingchuan c, Wang, Huifang a, Deng, Haichao d, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2025 467
Autor:
Long, Junyao, Chen, Can, Wang, Yaqing, Deng, Haichao, Zhang, Qisong, Huang, Li, Xia, Ning, Teng, Jianwen, Zhu, Pingchuan
Publikováno v:
In LWT 15 July 2024 204
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 292-300 (2023)
Odor compounds produced in salted egg yolk during thermal processing were identify by sensory evaluation and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) combined with multivariate statistical analysis such as hierarchical cluster analysis (HCA), ort
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bc6c48c6f074d609ee0c907e25f53bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 112-119 (2023)
Consumption and emission reduction has become an inevitable trend in the development the food processing industry. While liquid-state osmotic pretreatment can save energy effectively in freeze-dried fruit processing, there is still a need to explore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2767e3dc452146bea677ac16320b1628
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184