Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"TEMKOV, Mishela"'
Autor:
Petkovska, Jovana, Mladenovic, Nina, Leising, William, Baidak, Aliaksandr, Temkov, Mishela, Mirakovski, Dejan, Dimova, Vesna, Jordanov, Igor
Publikováno v:
In Progress in Organic Coatings January 2024 186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NAKOV, Gjore1 gore_nakov@hotmail.com, TEMKOV, Mishela2, DAMYANOVA, Stanka3, IVANOVA, Silviya1
Publikováno v:
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering. 2022, Vol. 15 Issue 2, p161-176. 16p.
Publikováno v:
Bulletin of the Transilvania University of Brasov. Series II: Forestry • Wood Industry • Agricultural Food Engineering. :161-176
To evaluate the impact of fortification of the wheat bread with whole buckwheat flour on chemical characteristics, bioactive components and fatty acids, six types of bread with different whole-grain buckwheat flour concentrations (0, 10, 20, 30, 40,
Autor:
Temkov, Mishela1,2 (AUTHOR), Dimitrovski, Darko1 (AUTHOR), Velickova, Elena1 (AUTHOR), Krastanov, Albert2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biocatalysis & Biotransformation. Feb 2022, Vol. 40 Issue 1, p50-63. 14p.
Autor:
TEMKOV, Mishela1 mishela@tmf.ukim.edu.mk, VELICKOVA, Elena1 velickova@tmf.ukim.edu.m, STAMATOVSKA, Viktorija2 vikistam2@hotmail.com, NAKOV, Gjore3 gore_nakov@hotmail.com
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development. 2021, Vol. 21 Issue 1, p753-762. 10p.
Publikováno v:
Advances in Food & Nutrition Research; 2023, Vol. 103, p41-99, 59p
Germination as part of the malting process produces malt flour, which can be obtained from various grains (e.g., barley, sorghum, wheat, and rye). Malting is a technological process that involves several operations: steeping, germination, kilning and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3ad535fc3f0bbe6a4bc9f0d65f51d09f
https://www.bib.irb.hr/1203290
https://www.bib.irb.hr/1203290
Autor:
Temkov, Mishela1,2 (AUTHOR) mishela@tmf.ukim.edu.mk, Petrovski, Aleksandar1 (AUTHOR), Gjorgieva, Emilija3 (AUTHOR), Popovski, Emil3 (AUTHOR), Lazarova, Maja4 (AUTHOR), Boev, Ivan4 (AUTHOR), Paunovic, Perica1 (AUTHOR), Grozdanov, Anita1 (AUTHOR), Dimitrov, Aleksandar1 (AUTHOR), Baidak, Aliaksandr5,6 (AUTHOR), Krastanov, Albert2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences. Sep2019, Vol. 19 Issue 9, p617-630. 14p.