Zobrazeno 1 - 10
of 4 186
pro vyhledávání: '"TD-NMR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huggins, Parker a, b, 1, Martin, Jacob S. a, c, 1, Downey, Austin R.J. a, d, ⁎, Won, Sang Hee a
Publikováno v:
In Sensors and Actuators: B. Chemical 1 March 2025 426
Publikováno v:
Chinese Journal of Magnetic Resonance, Vol 40, Iss 4, Pp 448-461 (2023)
In this study, time-domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) technology was employed to explore the moisture state and spin-spin relaxation (T2) characteristics of polymethyl methacrylate (PMMA) wood-plastic composites during the moisture absorptio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40bbb01ae5b74ae7b265c6b219fb9643
Autor:
Francesca Soglia, Eleonora Iaccheri, Luca Laghi, Luigi Ragni, Pedro José Fito Suñer, Massimiliano Petracci
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 104, Iss 1, Pp 104595- (2025)
Dielectric Spectroscopy (DS) and TimeDomain-Nuclear Magnetic Resonance (TD-NMR) were exploited to investigate water and solid dynamics in chicken's Pectoralis major muscles having macroscopically normal appearance (N) and affected by Wooden Breasts (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebada15639a84e6cbb01515162779f13
Publikováno v:
In Polymer 24 July 2024 307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2024)
Hazelnut-based spreads are very popular, and they are available in a variety of compositions and prices. They, therefore, require detailed quality control and reliable fraud detection regarding the substitution of high-cost cocoa butter. Transverse r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c83173a33054a2cbeb23632857c614a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.