Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"TCHOUKOUTOU"'
Ce papier analyse la relation entre les facteurs explicatifs de la réactance aux mesures de prévention contre le COVID-19 et l’attitude envers la consommation de boisson locale « Tchoukoutou ». Dans cette verve, nous avons mobilisé une revue d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::800e836c379445ec35080e79e1c9f205
Autor:
Kokouvi Dotse, Kosi Mawuéna Novidzro, Bidossessi Victor Saturnin Houndji, Koffi Koudouvo, Mamatchi Melila, Kossi Honoré Koumaglo
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 12, No 6 (2018); 2871-2884
Les «Tchoukoutou» sont des bieres locales produites a partir du sorgho ou du mil et consommees au Togo et dans certains pays d’Afrique. La securite sanitaire des aliments implique de caracteriser ces bieres. Ainsi, il a ete determine, leurs carac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joseph Dossou, Adéchola Pierre Polycarpe Kayodé, Joseph Djidjoho Hounhouigan, Yves Kadjogbé Djegui
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 15, No 39 (2016); 2176-2183
This study evaluates the simultaneous effect of dried starter concentration and fermentation duration on the quality characteristics of the African opaque sorghum beer using response surface methodology. The aim was to improve the beer quality and to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kadjogbe Yves Djegui, Adéchola Pierre Polycarpe Kayodé, Simeon O. Kotchoni, Joseph Djidjoho Hounhouigan, Emile Sedjro Tokpohozin, Emma W. Gachomo
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 14, No 27 (2015); 2227-2233
Opaque sorghum beers are the most consumed African alcoholic beverages. Tchoukoutou is one of the Benin opaque sorghum beers. Its fermentation process is carried out using a traditional starter called kpete-kpete. The present study characterized and
Publikováno v:
International Journal of Consumer Studies 31 (2007) 3
International Journal of Consumer Studies, 31(3), 258-264
International Journal of Consumer Studies, 31(3), 258-264
This study evaluated the sorghum brewing microenterprises in Benin with emphasis on the beer quality, the social significance of the product as well as the income generated. Tchoukoutou, the Benin opaque sorghum beer, has important social functions a
Autor:
A.F. Gnikpo, A.D. Adenile, F.M. Houndonougbo, C. A. A. M. Chrysostome, T.J. Dougnon, Jean T. Claude Codjia
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 10, No 3 (2016); 1163-1172
The use of antibiotics in human or veterinary therapy is followed by the appearance of bacteria resistance to these antibiotics. This is a serious problem because of the direct impact on therapeutic possibilities. This study aimed at evaluating the e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.