Zobrazeno 1 - 10
of 300
pro vyhledávání: '"TCHOUKOUTOU"'
Autor:
Greppi, Anna, Rantsiou, Kalliopi, Padonou, Wilfrid, Hounhouigan, Joseph, Jespersen, Lene, Jakobsen, Mogens, Cocolin, Luca
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 July 2013 165(2):84-88
Autor:
Greppi, Anna, Rantisou, Kalliopi, Padonou, Wilfrid, Hounhouigan, Joseph, Jespersen, Lene, Jakobsen, Mogens, Cocolin, Luca
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 July 2013 165(2):200-207
Autor:
Adjo Cynthia Kouakou, Agbékonyi Kokou Agbodan, Kwami Lumo Awaga, Awèdéou Bakpo, Eyawèdeou Yelegue, Koffi Jondo
Publikováno v:
Oriental Journal Of Chemistry. 37:1359-1365
Tchoukoutou is a local alcoholic drink made from sorghum. The optimization and good quality of this drink depend on certain factors such as temperature that were the subject of our work. To carry out this study, we have set ourselves the general obje
Autor:
N’tcha, Christine1, Sina, Haziz1, Kayodé, Adéchola Pierre Polycarpe2, Gbenou, Joachim D.3, Baba-Moussa, Lamine1
Publikováno v:
BioMed Research International. 3/6/2017, Vol. 2017, p1-10. 10p.
Autor:
Kokouvi Dotse, Kosi Mawuéna Novidzro, Bidossessi Victor Saturnin Houndji, Koffi Koudouvo, Mamatchi Melila, Kossi Honoré Koumaglo
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 12, No 6 (2018); 2871-2884
Les «Tchoukoutou» sont des bieres locales produites a partir du sorgho ou du mil et consommees au Togo et dans certains pays d’Afrique. La securite sanitaire des aliments implique de caracteriser ces bieres. Ainsi, il a ete determine, leurs carac
cette contribution a pour objectif de déterminer l’effet du sexe, de l’âge et du niveau d’éducation sur la relation entre la réactance aux mesures de prévention contre le COVID-19 et l’attitude envers la consommation de boisson locale «
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b290622444a08ca05de089492b1debc9
Autor:
K.J. Ekpo, C.A.A.M. Chrysostom, N.W. Chabi, J. Glago, C.K.C. Tchekessi, Kokou Tona, C.C. Kpomass, A.K. Tete-Benis, F.M. Houndonoug
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 20:224-230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kohnert, Dirk
A new star has opened in the sky of authors from Francophone Africa. So far, he is hardly known outside of the language area of the Francophonie. His name is Florent Couao-Zotti and he comes from Benin, West Africa. Couao-Zotti develops in 18 episode
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1c14ae03d4cb50664a902ee9db3c0d6