Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"TAVERNARI, Fernando de Castro"'
Autor:
Tavernari, Fernando de Castro a, ⁎, de Souza, André Ricardo Santana Vieira b, Feddern, Vivian a, Lopes, Leticia dos Santos a, Teixeira, Carlos Jonatas de Sousa b, Muller, Jardel Andrei b, Surek, Diego a, Paiano, Diovani b, Petrolli, Tiago Goulart c, Boiago, Marcel Manente b
Publikováno v:
In Livestock Science September 2022 263
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRPEUniversidade Federal Rural de PernambucoUFRPE.
Submitted by (edna.saturno@ufrpe.br) on 2017-04-11T12:54:48Z No. of bitstreams: 1 Fernado de Castro Tavernari.pdf: 289577 bytes, checksum: 18ccaf6207791cf3493164ddb1afa78a (MD5)
Made available in DSpace on 2017-04-11T12:54:48Z (GMT). No. of bits
Made available in DSpace on 2017-04-11T12:54:48Z (GMT). No. of bits
Externí odkaz:
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/6751
Autor:
Brito, Claudson Oliveira a, *, Ribeiro Junior, Valdir a, Del Vesco, Ana Paula a, Tavernari, Fernando de Castro b, Calderano, Arele Arlindo c, Silva, Camilla Mendonça a, Maciel, Janaína Thainara de Lima a, Azevedo, Marise Stela Paez de a
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology May 2020 263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leite, Felipe, Pagnussatt, Heloísa, Santo, Alícia Dal, Valentini, Fernanda Danieli Antoniazzi, Talian, Lucas Eduardo, Lima, Marcos de, Aniecevski, Edemar, Zaccaron, Gustavo, Galli, Gabriela Miotto, Tavernari, Fernando de Castro, Silva, Aleksandro Schafer da, Petrolli, Tiago Goulart
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 6; e4510615384
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 6; e4510615384
Research, Society and Development; v. 10 n. 6; e4510615384
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 6; e4510615384
Research, Society and Development; v. 10 n. 6; e4510615384
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective was to evaluate the inclusion of a combination of carvacrol + cinnamaldehyde and carvacrol + cinnamaldehyde + yeasts on performance, organ yield, intestinal morphometry and serum biochemical parameters in broilers. 360 female broiler ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::48414f4a6b984a39fd5c60733e835bb4
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/15384
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/15384